impregneermiddel hout

Vochtwering en vochtbestrijding door Gero Milieutechnieken

Vochtwering en vochtbestrijding door Gero Milieutechnieken

Net als het grootste deel van de mensen, houdt beton, steen, hout en metaal ook niet van regen en vocht. Laat deze materialen door Gero Milieutechnieken beschermen tegen schimmelvorming, betonrot, corrosie en roestvorming. Dit doen wij al meer dan 40 jaar onder meer door te hydrofoberen en impregneren, en door het leveren van een groot assortiment vochtwerende impregneermiddelen, sealproducten en coatings van onder andere Pro, Hydro en Wood-Sealers.

Gespecialiseerd in het leveren van middelen voor het impregneren en hydrofoberen van diverse materialen.

Onze kwalitatief hoogwaardige impregneermiddelen, sealproducten en coatings kennen al jarenlang vaste afnemers binnen de overheid, industrie, bouwsector en offshore-branche. Hout, metaal- en betonbehandeling, vochtwerende producten voor muren, gevels en kruipruimtes: wij bieden altijd een passende oplossing. Onze producten zorgen voor een aanzienlijke hogere levensduur van materialen, zoals hout, beton en ijzer. Ook gaan zij de vorming van algen en schimmels tegen en zorgen daarbij voor een veel beter leefklimaat voor mens en dier.

Onze producten en diensten zorgen voor een aanzienlijke hogere levensduur en een beter leefklimaat van onder meer hout, beton, ijzer en andere metalen. Onze vochtwerende producten gaan de vorming van algen en schimmels tegen.

Kiest u voor Gero Milieutechnieken uit Geldrop, dan bent u verzekerd van kwaliteitsproducten, een gunstige prijs en een snelle levering. Wij werken op milieuvriendelijke wijze en hebben alles in eigen beheer. Wilt u meer weten over onze producten? Dan horen we graag van u.

Bekijk de producten

Impregneermiddel voor hout en beton

Onze impregneermiddelen en coatings zijn ook beschikbaar voor particulieren.
Wij leveren de middelen in verpakkingen van 5 en 20 liter.

impregneermiddel hout
Vaste prijzen
vochtwering
Vaste Prijzen

Houtbehandeling met Woodseal, € 15 p/l
(circa 5-7 m2)

Deze behandeling beschermt (hard)hout optimaal tegen algen, schimmels en weersinvloeden. Het is vocht- en temperatuurregulerend en energiebesparend. Daarbij zorgt het ook voor
een betere brandwerendheid.
 

Betonbehandeling met betonhechtmiddel voor 
€ 15 p/l (circa 5-7 m2)

Betonhechtmiddel zorgt voor optimale bescherming van oud en nieuw beton. Het beschermt tegen algen, schimmels, zuren, betonrot en weersinvloeden.
Daarbij krijgt nieuw gestort beton door de behandeling een betere aanvangssterkte. Betonbehandeling is vocht- en temperatuurregulerend en energiebesparend.

Staal- en metaalbehandeling met Steelseal voor €29 p/l (circa 5 m2)

Een behandeling met Steelseal beschermt metalen zoals ijzer en staal tegen weersinvloeden en chemicaliën.
Het is een uitstekende primer voor geroeste oppervlaktes, zorgt voor maximale hechting van coating of verf.

Vochtwerende oppervlaktehandeling met gevel-impregneermiddel voor € 15 p/l (5-7 m2)

Deze behandeling met gevelimpregneermiddel biedt optimale bescherming. Het maakt de gevel van keramische en betonstenen waterafstotend. Het beschermt tegen algen, schimmels en atmosferische vervuilingen.
Onze gevelimpregneermiddelen zijn: vochtwerend, vochtregulerend, temperatuuregulerend en energiebesparend.