Deskundig advies over vochtwering voor zakelijke markt en particulieren

Wilt u deskundig advies over vochtwering van een leverancier met meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied? Dan bent u bij Gero Milieutechnieken aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk niet alleen vochtwerende producten kopen maar hierover ook deskundig advies bij één van onze specialisten inwinnen. Er zijn diverse methoden om vocht te weren en daarmee gezondheidsproblemen te voorkomen. Onze specialist vertelt u er graag alles over. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een advies op maat tegen kosten die u er in no time weer uit heeft.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Advies over vochtwering voor optimaal resultaat

Onze specialisten voeren ter plaatse bij u een grondige meting uit, op basis waarvan zijn u een gedegen advies geven. Voor het meest optimale resultaat qua vochtwering zijn er diverse methoden mogelijk. Impregneren bijvoorbeeld, maar ook hydrofoberen en injecteren. Veel mensen zijn bekend met het gegeven dat ruimtes die slecht geventileerd worden vaak te maken krijgen met vochtproblemen. Maar datzelfde geldt voor vochtdoorslag zoals natte muren, een waterkelder en doorslaande gevels. Alle reden dus om voor een gedegen advies te kiezen en de daarbij behorende producten. Voor zowel het advies als het leveren van de producten staat Gero Milieutechnieken graag voor u klaar.

Beton beschermd met vochtwerende coating

Levering van hoogwaardige vochtwerende producten

Sinds jaar en dag leveren wij onze kwalitatief hoogstaande producten voor vochtwering – zoals Gero Hydro Seal en Gero Product Seal – aan uiteenlopende afnemers. Denkt u hierbij aan overheidsinstanties, de bouwsector, de industrie en de offshore-branche. Daarnaast kunt u uiteraard ook als particulier bij ons terecht voor de aanschaf van producten voor het behandelen van hout, metaal en beton. Voor elke ruimte bieden wij een passende oplossing, of het nu om gevels, muren of kruipruimtes gaat.

Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat

Hoewel Gero Milieutechnieken gevestigd is in Nuenen, Brabant, kunt u niet alleen voor deskundig advies over vochtwering in Noord-Brabant en Limburg bij ons terecht. Ook in andere Nederlandse provincies geven wij graag telefonisch advies op maat zoals in Gelderland, Flevoland, Friesland en zelfs in Groningen. Een greep uit de plaatsen waar wij al van dienst hebben mogen zijn:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Indien u hoogwaardige milieuvriendelijke impregneermiddelen wilt bestellen, is Gero Milieutechnieken uw deskundige partner. Met ons advies, maar met name onze voordelige producten behoort vochtproblematiek in uw pand, offshore-faciliteit of woning voorgoed tot het verleden. Waarmee mogen we u van dienst zijn?