Uw gevel milieuvriendelijk impregneren met Gero Milieutechnieken

Wilt u voor uw gezondheid uw gevel milieuvriendelijk impregneren met hoogwaardige kwaliteitsproducten die eenvoudig zijn aan te brengen? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Gero Milieutechnieken. Bij ons kunt u onder meer producten bestellen om uw gevel te impregneren en voor advies over hoe u dit het beste kunt aanpakken. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe u bijvoorbeeld voor gevelrenovatie uw gevel moet impregneren. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres als u producten wilt kopen om uw muur te impregneren of beton te impregneren.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Waarom uw gevel milieuvriendelijk impregneren van belang is

Materialen zoals beton, steen, metaal en hout houden net als de meeste mensen niet van regen. Vooral de vochtproblematiek die hierdoor kan ontstaan is een doorn in het oog. Juist om die reden kiest u voor de beschermingsproducten van Gero Milieutechnieken. Onze producten voor bijvoorbeeld het impregneren van een gevel beschermen uiteenlopende materialen optimaal tegen schimmelvorming, corrosie, betonrot en roestvorming. Bovendien bieden onze vochtwerende producten u de optimale bescherming tegen uiteenlopende gezondheidsklachten. Uw woon- en werkklimaat wordt hiermee sterk verbeterd en dit alles gebeurt met onze producten op een milieuvriendelijke wijze.

Milieuvriendelijk geïmpregneerde gevel

Impregneermiddel Gero-Proseal

U kunt bij ons het impregneermiddel Gero-Proseal bestellen als u uw gevels wilt renoveren. Zonder bescherming is uw gevelrenovatie immers nog niet voltooid. Gero-Proseal biedt hierbij de ideale oplossing. U kunt ervoor kiezen om uw aannemer dit middel te laten aanbrengen maar u kunt dit ook zelf doen. Net als onze andere producten is dit impregneermiddel namelijk zeer eenvoudig aan te brengen. Andere pluspunten zijn het zuinige verbruik en de voordelige verwerking. Dit betekent dat u de kosten voor Gero-Proseal er in no time weer uit heeft en u er jarenlang plezier van beleeft. Vele tevreden afnemers gingen u al voor. Denkt u dan aan overheidsinstanties, bedrijven maar ook aan particulieren.

Overal in Nederland vertrouwen op de gevelimpregnatie specialist

Gero Milieutechnieken is in Nuenen, Brabant, gevestigd en levert overal in Nederland hoogstaande producten om uw gevel milieuvriendelijk te impregneren. Van Noord-Brabant en Limburg tot Friesland en Groningen. Daarnaast uiteraard in provincies als Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Voorbeelden van plaatsen waar wij allemaal al gevelimpregnatie producten hebben geleverd zijn:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.