Hydrofobeermiddelen voor beton en gevel om gezondheids problemen te voorkomen

Zoekt u een leverancier in hydrofobeermiddelen voor beton en gevel zodat uw gezondheid niet in gevaar komt omdat u vochtproblemen optimaal weert? Gero Milieutechnieken is dan precies de specialist die u nodig heeft. Bij ons kunt u namelijk hoogwaardige kwaliteit producten bestellen om beton te hydrofoberen die voordelig in gebruik zijn. Naast het voor een scherpe prijs producten kopen om beton te hydrofoberen geven wij eveneens advies hierover. Met meer dan 40 jaar ervaring in het beschermen van materialen tegen onder meer betonrot en schimmelvorming vertrouwt u zo bij ons op de beste knowhow.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Waarom hydrofobeermiddelen voor beton en gevel gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: u wilt natuurlijk voorkomen dat u met vochtproblematiek te maken krijgt. Materialen zoals beton, steen, hout en metaal zijn zonder bescherming niet goed bestand tegen vocht. Dit kan vervolgens voor uiteenlopende gezondheidsklachten zorgen en daardoor een onaangenaam woon- en werkklimaat veroorzaken. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen en dat is dan ook de reden dat wij een ruim assortiment aan vochtwerende producten bieden. Impregneermiddelen voor gevelrenovatie bijvoorbeeld maar ook beschermende producten waarmee u beton kunt hydrofoberen. Een bijkomend voordeel is dat de levensduur van de betreffende materialen aanzienlijk verhoogd wordt.

Gehydrofobeerde gevel

Gero Hydroseal voor betonnen en keramische ondergronden

Met Gero Hydroseal biedt u betonnen en keramische ondergronden de ideale vochtbescherming waardoor een verhoogde levensduur gegarandeerd is. Dit hydrofobeermiddel maakt de betreffende oppervlakten ondoordringbaar voor vloeistoffen en is eveneens zuurbestendig. De vloeistof is reuk- en kleurloos en weet zelfs de meest dichte betonlagen binnen te dringen. Hier brengt het hydrofobeermiddel een reactie teweeg met vrije stofsoorten zoals silicaten, cement, alkali en water. Hierdoor wordt de aanhechting van algen lang uitgesteld en is er geen vochtopname van het materiaal tijdens de werkzame periode. Hierdoor is er minder onderhoud nodig en doordat er geen vocht wordt opgenomen blijft de temperatuur van de behandelde oppervlakte stabieler waardoor er minder energie worden gebruikt voor de opwarming van de verblijfsruimte. Van bovenaf wordt het oppervlak vervolgens vloeistofdicht. U kunt de Gero Hydroseal aanbrengen op zowel oud als nieuw beton en in beide gevallen draagt het ook nog eens bij aan de brandwerendheid. Naast bescherming tegen betonrot biedt ons hydrofobeermiddel ook optimale bescherming tegen ASR.

Gehydrofobeerd beton

Uw Gero Hydroseal overal in Nederland bezorgd

Gero Milieutechnieken is in Nuenen in de provincie Brabant gevestigd. Vanzelfsprekend bezorgen wij onze hydrofobeermiddelen voor beton en gevel niet alleen in Noord-Brabant en Limburg maar ook in andere provincies zoals Gelderland, Flevoland, Friesland en zelfs in Groningen. De plaatsen waar onze Gero Hydroseal is toegepast zijn onder meer:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Zowel zakelijke afnemers als particulieren kunnen bij ons terecht voor hoogwaardige kwaliteit vochtwerende producten. Wilt u weten welk product nu juist voor uw pand, woning of offshore faciliteit het meest geschikt is? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag het antwoord op al uw vragen.