Impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding bestellen? Gero Milieutechnieken

Zoekt u een leverancier in impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding voor het kopen van hoogwaardige kwaliteit producten die milieuvriendelijk zijn? Bij Gero Milieutechnieken bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn met meer dan 40 jaar ervaring in het vak een specialist in uw gewenste impregneermiddel en advies op maat. Bovendien rekenen wij een scherpe prijs voor uw impregneermiddel dat gezondheids problemen voorkomt. Het zal u dan ook niet verbazen dat inmiddels de meest uiteenlopende afnemers voor onze milieuvriendelijke impregneerproducten hebben gekozen. Van overheidsinstanties tot bedrijven en van de offshore-branche tot particulieren.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding om zelf eenvoudig aan te brengen

Materialen zoals steen, beton, hout en metaal zijn gevoelig voor vochtproblematiek. Zonder het aanbrengen van beschermingsproducten kan dit voor een grote diversiteit aan klachten zorgen op het gebied van uw gezondheid. Veel voorkomende klachten gerelateerd aan vocht in huis zijn, onder andere, klachten over luchtwegen, moeheid, zwakte, klachten van zenuwstelsel en hoofdpijn. Met het gevelimpregneermiddel van Gero Milieutechnieken kunt u dit voorkomen. Datzelfde geldt voor onze andere beschermingsproducten voor alle materiaalsoorten. Daar komt bij dat u met het aanbrengen van onze producten de levensduur van de betreffende materialen aanzienlijk verhoogt. Onze impregneermiddelen, coatings en sealproducten zijn daarbij eenvoudig om zelf aan te brengen, zuinig en veilig in gebruik en bovendien zeer voordelig in gebruik. Schimmelvorming, betonrot, corrosie en roestvorming behoren allemaal voorgoed tot het verleden.

Anti-vocht impregneermiddel op beton

Impregneren, sealen of coaten met Pro, Hydro en Woodsealers

Gero Milieutechnieken biedt u een grote diversiteit aan producten waarmee u uw muur, gevel of vloer optimaal kunt beschermen tegen vocht. Een uitgelezen voorbeeld hiervan is onze Gero-Proseal dat met name gebruikt wordt bij het renoveren van gevels. U kunt dit milieuvriendelijke middel zelf aanbrengen of ervoor kiezen dit aan uw aannemer over te laten. Kiest u voor het hydrofoberen van uw betonnen vloer? Dan adviseren wij u het gebruik van Gero Hydroseal. Zowel betonnen als keramische ondergronden worden hiermee optimale bescherming geboden. De aanhechting van algen bijvoorbeeld wordt hierdoor langer uitgesteld evenals de aanhechting van atmosferische vervuiling waardoor minder onderhoud nodig is. U leest er alles over op onze site.

Gero Milieutechnieken bezorgt overal in het land

Onze impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding bezorgen wij overal in Nederland. Zelf zijn we gevestigd in Nuenen, Brabant, maar we leveren naast in Noord-Brabant en Limburg ook in provincies zoals Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Flevoland, Friesland en in Groningen. De plaatsen waar onze hoogstaande producten al zijn aangebracht zijn onder meer:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Kortom, ongeacht of u nu een zakelijke of particuliere afnemer bent en ongeacht waar u onze producten in Nederland bezorgd wilt hebben: Gero Milieutechnieken staat voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of heeft u een vraag over een impregneermiddel bijvoorbeeld? Neem gerust contact op en we vertellen u er alles over.