Impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding bestellen? Gero Milieutechnieken

Zoekt u een leverancier van impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding? Een partij waar u hoogwaardige en milieuvriendelijke producten kunt kopen tegen een zeer schappelijke prijs en waar u tevens een gedegen advies kunt krijgen? Bij de experts van Gero Milieutechnieken bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn met meer dan 40 jaar ervaring een echte specialist in uw gewenste impregneermiddel en het geven van deskundig advies op maat. Bovendien rekenen wij altijd een scherpe prijs voor al onze producten. Het zal u dan ook niet verbazen dat inmiddels de meest uiteenlopende afnemers voor onze milieuvriendelijke impregneermiddelen hebben gekozen. Van overheidsinstanties tot bedrijven uit de offshore-branche tot niet te vergeten particulieren.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding om zelf eenvoudig aan te brengen

Materialen zoals steen, beton, hout en metaal zijn zeer gevoelig voor vocht. Zonder het aanbrengen van beschermingsproducten kan dit voor een grote diversiteit aan ernstige gezondheidsklachten zorgen. Veel voorkomende klachten die gerelateerd zijn aan vocht in huis zijn, onder andere, klachten over luchtwegen, moeheid, zwakte, klachten van zenuwstelsel en hoofdpijn. Met het gevelimpregneermiddel van Gero Milieutechnieken kunt u dit voorkomen. Datzelfde geldt voor onze andere beschermingsproducten. Daar komt bij dat u met het aanbrengen van onze producten de levensduur van de betreffende materialen aanzienlijk verlengt. Onze impregneermiddelen, coatings en sealproducten zijn daarbij eenvoudig duur uzelf aan te brengen, zuinig en veilig in gebruik en bovendien zeer voordelig in aanschaf. Schimmelvorming, betonrot, corrosie en roestvorming behoren met onze hoogwaardige producten allemaal voorgoed tot het verleden.

Anti-vocht impregneermiddel op beton

Impregneren, sealen of coaten met Pro, Hydro en Woodsealers

Gero Milieutechnieken biedt u een grote diversiteit aan producten waarmee u uw muur, gevel of vloer optimaal kunt beschermen tegen vocht. Een uitgelezen voorbeeld hiervan is onze Gero-Proseal dat met name gebruikt wordt bij het renoveren van gevels. U kunt dit milieuvriendelijke middel zelf aanbrengen of ervoor kiezen dit aan uw aannemer over te laten. Kiest u voor het hydrofoberen van uw betonnen vloer? Dan adviseren wij u het gebruik van Gero Hydroseal. Zowel betonnen als keramische ondergronden worden hiermee optimaal beschermd. De aanhechting van bijvoorbeeld algen wordt hierdoor langer uitgesteld evenals de aanhechting van atmosferische vervuiling waardoor minder onderhoud nodig is. U leest er alles over op deze site.

Gero Milieutechnieken bezorgt overal in het land

Onze impregneermiddelen voor vochtwering en vochtbestrijding bezorgen wij overal in Nederland. Zelf zijn we gevestigd in Nuenen, Brabant, maar we leveren naast Noord-Brabant en Limburg ook in provincies zoals Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Flevoland, Friesland en in Groningen. De plaatsen waar onze hoogstaande producten inmiddels zelf door onze klanten zijn aangebracht zijn onder meer:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Kortom, ongeacht of u nu een zakelijke of particuliere afnemer bent en ongeacht waar u onze producten in Nederland bezorgd wilt hebben; Gero Milieutechnieken staat voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of heeft u een vraag over een milieuvriendelijk impregneermiddel bijvoorbeeld? Neem gerust contact op en we vertellen u er alles over.