Milieuvriendelijke betoncoatings kopen? Kies voor Gero Milieutechnieken

Bent u op zoek naar een leverancier voor het bestellen van milieuvriendelijke en hoogwaardige betoncoatings? Zoek dan niet verder want bij Gero Milieutechnieken vindt u altijd precies waar u naar op zoek bent. Wij bieden u deskundig advies over milieuvriendelijke betoncoatings in alle RAL kleuren die door hun vochtwerende eigenschappen uw gezondheid ten goede komen. Buiten deze eigenschappen zijn onze betoncoatings voordelig in gebruik, zodat u bij ons verzekerd bent van een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal toch? Kies daarom net als velen voor u voor de hoogstaande producten van Gero Milieutechnieken. Van de overheid tot de offshore-branche en van de bouwsector tot particulieren; overal worden onze vochtwerende producten veilig en eenvoudig aangebracht.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Milieuvriendelijke betoncoatings die optimaal tegen vocht beschermen

Net als de meeste andere materiaalsoorten houdt ook beton niet van vocht. De beste manier om beton te conserveren is dan ook door hier een hydrofobeermiddel op aan te brengen. Voor deze beton conservering bent u, net zoals voor andere vochtwerende middelen, bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het beschermen van materialen tegen vocht. Denkt u dan aan bescherming van beton, steen, hout en metaal tegen vochtproblematiek zoals betonrot (ASR), schimmelvorming, roestplekken en corrosie. Omdat al onze producten daarbij eenvoudig zijn aan te brengen kunt u er probleemloos voor kiezen om dit zelf te verzorgen.

Slijtvaste betoncoating

Kies voor Gero Hydroseal en ervaar de vele voordelen

Wij bieden milieuvriendelijke betoncoatings in alle RAL kleuren onder de naam Gero Hydroseal. Dit hydrofobeermiddel kunt u zowel aanbrengen op betonnen ondergronden als op keramische ondergronden. Gero Hydroseal beschermt deze oppervlakken optimaal en maakt ze zowel zuurbestendig als ondoordringbaar voor vloeistoffen. Om de kosten hoeft u het zeker niet te laten, want u bestelt onze Gero Hydroseal al vanaf € 2,49 per m2. Dit middel is hierbij eveneens een primer die revolutionair genoemd mag worden. Het is namelijk geschikt voor alle oppervlakten (o.a. wand / muur) en datzelfde geldt voor brandwerende coatings.

Coatings en impregneermiddelen overal in Nederland bezorgd

Vanuit onze vestigingsplaats in Nuenen, Brabant, leveren wij milieuvriendelijke betoncoatings in heel Noord-Brabant, Limburg en de rest van Nederland. We bezorgen ook in provincies als Gelderland, Flevoland, Friesland en zelfs in Groningen. Om u hierbij een idee te geven, dit zijn voorbeelden van plaatsen waar onze coatings en impregneermiddelen zijn aangebracht:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Met andere woorden, waar u ook maar in Nederland uw materialen zoals betonvloeren wilt beschermen tegen vocht, staat Gero Milieutechnieken voor u paraat. U bestelt uw gewenste vochtbeschermingsproducten eenvoudig bij ons online. Heeft u hier een vraag over of wilt u meer informatie? Wij horen graag van u.