Bestellen van slijtvaste vloercoatings bij dé leverancier van Nederland

Wilt u slijtvaste vloercoatings kopen bij een gerenommeerde leverancier? Een partij die uitsluitend kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke producten aanbiedt? Bij Gero Milieutechnieken bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het leveren van een slijtvaste vloercoating die ook nog eens voordelig is in gebruik. Daarnaast geven wij u graag advies over vloercoatings met 2 componenten die eenvoudig en makkelijk te verwerken zijn. Onze slijtvaste vloercoating voorkomt vochtproblematiek en mede hierdoor worden ook gezondheidsproblemen voorkomen. Dit is een belangrijke reden waarom uiteenlopende afnemers in heel Nederland al voor onze hoogwaardige producten gekozen hebben. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Bel: 040 2839440Contactformulier

Slijtvaste vloercoatings met een uitgelezen prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij ruim 40 jaar ervaring op het gebied van vochtwerende producten durven wij ons gerust een echte specialist te noemen. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in slijtvaste vloercoatings met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Behalve de slijtvaste kenmerken bieden onze coatings uw vloer ook optimale bescherming tegen vocht. Ze zijn zeer zuinig in gebruik – lees verbruik – en ze zijn voordelig qua verwerking. Verder voorkomen ze gezondheidsklachten doordat ze de vochtige lucht verminderen en dankzij de vochtregulerende werking een gezonder woon- en werkklimaat realiseren.

Slijtvaste vloercoating op beton

Coatings van Gero Hydroseal

Coatings voor betonnen vloeren staan bij ons bekend onder de naam Gero Hydroseal. Dit product is naast betonnen ondergronden ook uitstekend geschikt voor keramische ondergronden. Met dit product wordt de ondergrond optimaal beschermd, zuurbestendig en onmogelijk voor vloeistoffen om erin door te dringen. Ook staat onze Gero Hydroseal bekend als een revolutionaire primer en om zijn brandwerende kwaliteiten. Hiermee kunt u uw oppervlak zowel impregneren als hydrofoberen en daarnaast is het een hechtmiddel van allure. Dit reuk- en kleurloze product kan gebruikt worden voor zowel oude als nieuwe betonnen vloeren. Het beschermt uw vloer hierbij optimaal tegen het gevreesde ASR (Alkali Silica Reactie) maar ook tegen betonrot.

Kies overal in Nederland voor de beste vloercoatings

U kunt de slijtvaste vloercoatings van Gero Milieutechnieken overal in Nederland laten bezorgen, want hoewel wij zelf in Nuenen, Brabant, gevestigd zijn leveren wij uw gewenste coatingproducten en impregneermiddelen door heel het land. Naast Noord-Brabant en Limburg ook in provincies als Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen. Plaatsen waar afnemers al tot volle tevredenheid gebruik maken van onze vochtwerende vloercoating zijn onder meer:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Voor vragen of meer informatie nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. We vertellen u graag welke coating u het beste kunt aanbrengen voor het mooiste en het meest optimale resultaat.