Bestellen van slijtvaste vloercoatings bij dé leverancier van Nederland

Wilt u slijtvaste vloercoatings kopen bij een gerenommeerde partij die uitsluitend hoogstaande en milieuvriendelijke producten biedt? Bij Gero Milieutechnieken bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in slijtvaste vloercoating die voordelig is in gebruik. Daarnaast geven wij u graag advies over vloercoatings met 2 componenten die eenvoudig te verwerken zijn. Onze slijtvaste vloercoating voorkomt daarbij gezondheid problemen en dit is mede de reden waarom uiteenlopende afnemers in heel Nederland al voor onze hoogwaardige kwaliteit producten gekozen hebben. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Bel: 040 2839440Contactformulier

Slijtvaste vloercoatings met een uitgelezen prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vochtwerende producten durven wij ons uw specialist te noemen. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in slijtvaste vloercoating met een uitgelezen prijs-kwaliteitverhouding. Behalve de slijtvaste kenmerken, bieden onze coatings uw vloer ook optimale bescherming tegen vocht. Ze zijn zeer zuinig in gebruik – lees verbruik – en ze zijn voordelig qua verwerking. Verder voorkomen ze gezondheidsklachten doordat ze de vochtige lucht verminderen en dankzij de vochtregulerende werking een verbeterd woon- en werkklimaat realiseren.

Slijtvaste vloercoating op beton

Coatings van Gero Hydroseal

Coatings voor betonnen vloeren staan bij ons bekend onder de naam Gero Hydroseal. Dit product is naast betonnen ondergronden ook geschikt voor keramische ondergronden. Met dit product wordt de ondergrond optimaal beschermd, zuurbestendig en onmogelijk voor vloeistoffen om erin door te dringen. Ook staat onze Gero Hydroseal bekend als een revolutionaire primer en zijn brandwerende kwaliteiten. Hiermee kunt u uw oppervlakte zowel impregneren als hydrofoberen en daarnaast is het een superhechtmiddel. Dit reuk- en kleurloze product kan gebruikt worden voor zowel oude als nieuwe betonnen vloeren. Het beschermt uw vloer hierbij optimaal tegen het gevreesde ASR maar ook tegen betonrot.

Kies overal in Nederland voor de beste vloercoatings

U kunt de slijtvaste vloercoatings van Gero Milieutechnieken overal in Nederland aanbrengen. Want hoewel wij zelf in Nuenen, Brabant, gevestigd zijn leveren wij uw gewenste coatingproducten en impregneermiddelen in heel het land. Naast Noord-Brabant en Limburg ook in provincies als Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen. Plaatsen waar afnemers al vol tevredenheid gebruik maken van onze vochtwerende vloercoating zijn onder meer:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Voor vragen of meer informatie nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. We vertellen u graag welke coating u het beste kunt aanbrengen voor het mooiste en het meest optimale resultaat.