Milieuvriendelijk vochtproblemen verhelpen om gezondheidsproblemen te voorkomen

Op een milieuvriendelijke manier vochtproblemen verhelpen met producten die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben? Bij Gero Milieutechnieken helpen we u graag met deskundig advies over vochtbestrijding en de producten die hiervoor nodig zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van vochtwerende beschermingsmiddelen weten we elk vochtprobleem aan te pakken en te verhelpen. Schimmel in huis kan uw gezondheid nadelig beïnvloeden en dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Dit is dan ook precies wat u met onze beschermingsmiddelen realiseert. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij overal in Nederland onze producten leveren aan uiteenlopende afnemers. Van particulieren tot zakelijke afnemers zoals de bouwsector, de offshore-branche, de industrie en de overheid.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Vochtproblemen verhelpen in muren, gevels, vloeren en kruipruimtes

Vrijwel alle materiaalsoorten houden, net als de meeste mensen, niet van regen en vocht. Of het nu om beton, steen, hout of metaal gaat. Opstijgend vocht kan dan ook voor een breed scala aan problemen zorgen zoals betonrot, roestvorming, corrosie en uiteraard schimmelvorming. Dit kan vervolgens gezondheidsklachten veroorzaken en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Juist daarom heeft Gero Milieutechnieken hoogstaande vochtwerende producten in het assortiment. Hiermee biedt u uw muur, gevel, vloer of kruipruimte een optimale bescherming en realiseert u tegelijkertijd een prettig en gezonder woon- en werkklimaat. Onze producten zijn dampdoorlatend naar buiten waardoor er binnen geen vochtproblemen meer voorkomen. Is dat nu niet precies waar u naar op zoek bent?

Energie besparen door een vochtvrij huis

Een ander groot voordeel van een vochtvrij huis is het energieverbruik. Vochtige lucht is namelijk lastig op te warmen waardoor uw verwarmingsinstallatie harder zal moeten werken. Daarbij voelt vochtige lucht ook kouder aan waardoor een vochtige ruimte meer verwarmd moet worden. Met een huis dat vocht vrij is, kunt u dus ook behoorlijk op energie besparen. Goed voor uw portemonnee en uw ecologische voetafdruk!

Beton met coating tegen vocht

Impregneermiddelen, coatings en sealproducten

Voor elke constructie in uw woning, pand of offshore faciliteit bieden wij u een passende en adequate vochtwerende oplossing. Zo hebben wij onder meer de producten Gero Product Seal en Gero Hydro Seal in ons assortiment. Beide beschermingsmiddelen zijn zeer milieuvriendelijk en zuinig in gebruik (lees verbruik). U kunt deze producten zelf eenvoudig aanbrengen en ze zijn zeer voordelig om te verwerken. Daarbij biedt onze Gero Hydro Seal bijvoorbeeld bescherming tegen vochtproblematiek zoals betonrot. Dit product dringt diep door in het oppervlak van steen, beton maar ook in keramische ondergronden. Zo worden betonnen bouwwerken zoals funderingen, hoogbouw en etagewoningen ultiem beschermd.

Overal in Nederland vochtproblematiek voorkomen

Wilt u ook zelf eenvoudig en milieuvriendelijk vochtproblemen verhelpen en optrekkend vocht voorkomen? Gero Milieutechnieken is gevestigd in Nuenen, Brabant, en levert de gewenste producten om zelf uw huis te impregneren niet alleen in Noord-Brabant en Limburg, maar overal in het land. Ook in de provincies Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen kunnen wij bogen op tevreden afnemers. Een greep uit de plaatsen waar onze klantrelaties gevestigd zijn:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Kortom, waar u onze vochtwerende beschermingsproducten in Nederland ook maar nodig heeft; Gero Milieutechnieken levert ze u snel en voordelig.