Vochtwerende coatings bestellen bij de specialist van Nederland

Zoekt u een leverancier in eenvoudig te verwerken vochtwerende coatings met een prima prijs-kwaliteitverhouding? Gero Milieutechnieken biedt u coatings die voordelig zijn in het gebruik en u het meest optimale resultaat geven. Zo weten bijvoorbeeld onze gevelcoatings met 2 componenten vochtproblemen te voorkomen en hiermee dus ook gezondheidsproblemen en verhogen ze uw leefklimaat in de verblijfsruimtes aanzienlijk. Ideaal toch? Bovendien geven wij ook deskundig advies over de coatings die u kunt kopen bij ons en die tevens veilig te verwerken zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij inmiddels uiteenlopende afnemers in Nederland een passende vochtwerende oplossing geboden. Van particulieren tot zakelijke afnemers in de offshore-branche, de overheid, de industrie en de bouwsector.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Kies met onze vochtwerende coatings voor uw gezondheid

Materialen zoals beton, steen, metaal en hout zijn zonder behandeling zeer gevoelig voor vocht. De gevolgen hiervan zijn onder meer schimmelvorming, betonrot, corrosie en roestvorming. Deze problemen kunnen soms vrij ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Precies dit is de reden waarom Gero Milieutechnieken u een groot assortiment aan vochtwerende behandelproducten biedt. Naast hoogstaande en milieuvriendelijke coatings van merken als Wood-sealers, Pro en Hydro zijn dit eveneens sealproducten en impregneermiddelen. Al onze producten kunt u zelf eenvoudig aanbrengen en daarnaast zijn ze zuinig in gebruik en dus voordelig om te verwerken.

Vochtwerende coating op bakstenen gevel

Met water als draagstof

Het zal u misschien verrassen dat de draagstof van onze coatings, sealproducten en impregneermiddelen water is. Maar maakt u zich geen zorgen. Al onze producten geven schimmels en algen geen enkele groeikans. Sterker nog, door onze producten aan te brengen op beton, steen of hout krijgt water zelfs geen enkele kans om door te dringen in het betreffende oppervlak. Daar komt bij dat onze producten de natuurlijke look van bijvoorbeeld houten oppervlakten optimaal weet te behouden, nadat u deze behandeld heeft. Tevens heeft onze houtcoating ook een antislip werking na het aanbrengen. Dit is een veilige gedachte, nietwaar? Ook over barsten, schilferen en afbladderen hoeft u zich geen enkele zorgen te maken omdat dit simpelweg niet gebeurt.

Vochtwerende coating op betonnen vloer

Leveringen in heel Nederland

Gero Milieutechnieken is in Nuenen, Brabant, gevestigd en wij leveren overal in Nederland vochtwerende coatings, zoals muurcoating en wandcoating in diverse RAL kleuren. Datzelfde geldt voor alle andere beschermingsproducten uit ons ruime assortiment. Wij leveren niet alleen in Noord-Brabant en Limburg maar ook in provincies zoals Gelderland, Flevoland, Friesland en bijvoorbeeld in Groningen. Zo hebben wij al veel afnemers in diverse plaatsen van dienst mogen zijn met een hoogstaande coating:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

We hopen ook u binnenkort tot ons klanten-portfolio te mogen rekenen. Mocht u eerst meer informatie wensen of heeft u een specifieke vraag: laat het ons weten. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.