Vochtwerende sealproducten kopen bij Gero Milieutechnieken

Voor het bestellen van vochtwerende sealproducten bent u bij Gero Milieutechnieken aan het enige en juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar uw betrouwbare leverancier van diverse vochtwerende sealproducten die bovendien voordelig in gebruik zijn. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor deskundig advies over uw sealproduct en komt u te weten hoe het gebruik hiervan gezondheidsproblemen weet te voorkomen. Daarnaast zult u met al onze vochtwerende beschermingsmiddelen uw leefklimaat aanzienlijk verhogen. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij al tal van afnemers in heel Nederland naar volle tevredenheid van dienst hebben mogen zijn.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Waarom vochtwerende sealproducten aanbrengen?

Veel materialen zijn gevoelig voor vocht. Denkt u dan aan beton, steen, hout of metaal bijvoorbeeld. Deze materialen worden veelvuldig toegepast bij het bouwen en renoveren van woningen, panden en offshore faciliteiten. Zonder behandeling kunnen er vochtproblemen ontstaan, waarvan betonrot, corrosie, schimmelvorming en roestvorming de meest bekende voorbeelden zijn. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen en juist daarom is het zeer aan te bevelen om uw muur, gevel, vloer of kruipruimte met onze hoogwaardige producten te behandelen. U kunt onze producten zelf eenvoudig aanbrengen en deze zijn bovendien zeer zuinig in gebruik zodat u ze voordelig kunt verwerken.

Gevel beschermd tegen vocht

Gero Product Seal en Gero Hydro Seal

Voorbeelden van onze producten met uitstekende vochtwerende capaciteiten zijn Gero Product Seal en Gero Hydro Seal. Laatstgenoemde dringt hierbij door in diverse oppervlakken variërend van steen en beton tot zelfs keramische ondergronden. De oppervlakken worden hiermee optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld betonrot. Onder meer de uitwerking van bouwvocht wordt hierdoor feilloos tegengegaan. Datzelfde geldt voor hoogbouw met wanden waarop airco’s zijn geplaatst. Het is bekend dat airco’s vocht aantrekken maar door Gero Hydro Seal aan te brengen kan dit vocht niet in de wanden doordringen. Kortom, oppervlakken worden met onze Gero Hydro Seal de beste bescherming geboden zodat u verzekerd bent van een aangenaam woon- en werkklimaat.

Beton met sealcoating

Bestel vandaag nog uw vochtwerend product van hoogstaande kwaliteit

Voorkom ook problemen met uw gezondheid, voortkomend door vochtproblemen, door onze sealproducten aan te brengen. Gero Milieutechnieken uit Nuenen in Brabant levert overal in Nederland uw gewenste sealproduct en meer. Van Noord-Brabant en Limburg tot Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen. Voorbeelden van plaatsen waar u onze hoogwaardige kwaliteit beschermingsproducten kunt aantreffen:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

We hopen ook u binnenkort van dienst te mogen zijn. Wilt u eerst graag meer informatie of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan al voor u klaar.