Vochtwerende sealproducten kopen bij Gero Milieutechnieken

Voor het bestellen van vochtwerende sealproducten die voordelig in gebruik zijn bent u bij Gero Milieutechnieken aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar uw betrouwbare leverancier in elk vochtwerend sealproduct dat zuinig in gebruik is. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor deskundig advies over uw sealproduct, waarmee u gezondheidsproblemen weet te voorkomen. Daarnaast zult u met al onze vochtwerende beschermingsmiddelen gegarandeerd uw leefklimaat aanzienlijk verhogen. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij al tal van afnemers in heel Nederland naar volle tevredenheid van dienst hebben mogen zijn.

Bel: 040 2839440Contactformulier

Waarom vochtwerende sealproducten aanbrengen?

Veel materialen zijn gevoelig voor vocht. Denkt u dan aan beton, steen, hout of metaal bijvoorbeeld. Deze materialen worden veelvuldig toegepast bij het bouwen en renoveren van woningen, panden en offshore faciliteiten. Zonder behandeling kan er vochtproblematiek ontstaan, waarvan betonrot, corrosie, schimmel- en roestvorming bekende voorbeelden zijn. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen en juist daarom kiest u er het beste voor om uw muur, gevel, vloer of kruipruimte met onze hoogwaardige kwaliteit producten te behandelen. U brengt deze eenvoudig aan en ze zijn bovendien zeer zuinig in gebruik zodat u ze voordelig verwerken kunt.

Gevel beschermd tegen vocht

Gero Product Seal en Gero Hydro Seal

Voorbeelden van onze producten met uitstekende vochtwerende capaciteiten zijn Gero Product Seal en Gero Hydro Seal. Laatstgenoemde dringt hierbij door in diverse oppervlakten variërend van steen en beton tot zelfs keramische ondergronden. De oppervlakten worden hiermee optimaal beschermd tegen betonrot bijvoorbeeld. Onder meer de uitwerking van bouwvocht wordt hierdoor feilloos tegengegaan. Datzelfde geldt voor hoogbouw met wanden waarop airco’s zijn geplaatst. Het is bekend dat airco’s vocht aantrekken maar door Gero Hydro Seal aan te brengen kan dit vocht niet in de wanden doordringen. Kortom, oppervlakten worden met onze Gero Hydro Seal de beste bescherming geboden zodat u verzekerd bent van een aangenaam woon- en werkklimaat.

Beton met sealcoating

Bestel vandaag nog uw vochtwerend product van hoogstaande kwaliteit

Voorkom ook problemen met uw gezondheid door onze vochtwerende sealproducten aan te brengen. Gero Milieutechnieken uit Nuenen in Brabant levert overal in Nederland uw gewenste sealproduct en meer. Van Noord-Brabant en Limburg tot Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen. Voorbeelden van plaatsen waar u onze hoogwaardige kwaliteit beschermingsproducten kunt aantreffen:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

We hopen ook u binnenkort van dienst te mogen zijn. Wilt u eerst graag meer informatie of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan al voor u klaar.